Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Sportovní centrum
Rohlena, Jan ; Vitík, Jan (oponent) ; Daněk, Lukáš (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je návrh a zpracování projektové dokumentace sportovního centra. Navrhovaný objekt se nachází na rovinatém pozemku v Hradci Králové. Daná lokalita je určena pro stavby a plochy sportovního a relaxačního využití. Jedná se o nepodsklepený dvoupodlažní objekt s plochou střechou. Základy jsou navrženy jako základové pasy převážně z prostého betonu. Obvodové, nosné i dělící stěny jsou navrženy z keramických tvárnic POROTHERM. Stropní konstrukce je navržena z předpjatých stropních panelů SPIROLL. Zateplení je řešeno fasádou s větranou vzduchovou mezerou s fasádními deskami CEMBRIT SOLID. Objekt je členěn na tři samostatné funkční celky s jedním společným vchodem. Jsou to dva sportovní sály se zázemím pro sportovce a personál, posilovna a spinning se zázemím pro návštěvníky. V druhém podlaží se nachází Restaurace s kuchyní a zázemím.
Sportovní centrum
Rohlena, Jan ; Vitík, Jan (oponent) ; Daněk, Lukáš (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je návrh a zpracování projektové dokumentace sportovního centra. Navrhovaný objekt se nachází na rovinatém pozemku v Hradci Králové. Daná lokalita je určena pro stavby a plochy sportovního a relaxačního využití. Jedná se o nepodsklepený dvoupodlažní objekt s plochou střechou. Základy jsou navrženy jako základové pasy převážně z prostého betonu. Obvodové, nosné i dělící stěny jsou navrženy z keramických tvárnic POROTHERM. Stropní konstrukce je navržena z předpjatých stropních panelů SPIROLL. Zateplení je řešeno fasádou s větranou vzduchovou mezerou s fasádními deskami CEMBRIT SOLID. Objekt je členěn na tři samostatné funkční celky s jedním společným vchodem. Jsou to dva sportovní sály se zázemím pro sportovce a personál, posilovna a spinning se zázemím pro návštěvníky. V druhém podlaží se nachází Restaurace s kuchyní a zázemím.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.